Kelle Paça’ nın Tarihçesi Kelle paça çorbası, genellikle kuzu veya dana başı, ayak ve paça kemikleri kullanılarak yapılan geleneksel bir Türk çorbasıdır. Bu çorba, Osmanlı İmparatorluğu döneminden
Körfez, 55210 Atakum/Samsun
Kelle Paça’ nın Tarihçesi Kelle paça çorbası, genellikle kuzu veya dana başı, ayak ve paça kemikleri kullanılarak yapılan geleneksel bir Türk çorbasıdır. Bu çorba, Osmanlı İmparatorluğu döneminden
Samsun’ da Nerede Çorba İçilir? Hoş Geldiniz Çorbacı Restaurant’a! Çorbacı Restaurant, lezzetin ve sıcaklığın buluşma noktasıdır. Misafirlerimize unutulmaz bir yemek deneyimi sunmak amacıyla yola çıkan Çorbacı, geleneksel
Gece Çorbacı’da Biter! Gece Çorbacı, şehrin gece saatlerinde bile damakları şenlendiren bir lezzet durağıdır. Misafirlerimize günün her saatinde sıcak, lezzetli ve besleyici çorbalarla hizmet veriyoruz. İster gece
Bizimle birlikte unutulmaz bir yemek deneyimi yaşamak için sizi bekliyoruz. Lezzet dolu bir yolculuğa çıkmak için, Çorbacı Restaurant’a adım atın.
Copyright © 2024 | Çorbacı Restaurant | Tüm Hakları Saklıdır. / Powered By | Cüneyt ÇEVİKER